Orez cu ceapa

Printeaza

Orez cu ceapa

Ingrediente:Orez cu ceapa

  • 1 cană orez
  • 1 ceapă mare
  • 3 căni apă
  • 100 g ulei sau mar-garină vegetală
  • sare

 

Mod de preparare:

Toci ceapa şi o căleşti în ulei sau margarină, după care adaugi orezul şi amesteci să nu se prindă, până se rumeneşte puţin.

Torni apă (de 3 ori cât cantiotatea de orez), adaugi sare şi bagi cratiţa la cuptor. Când a fiert orezul mâncarea este gata şi o poţi servi caldă.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • orez cu ceapa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.