Orez cu legume la gratar si sos pesto

Printeaza

Orez cu legume la gratar si sos pesto din: roşii, dovlecei, orez cu bobul lung, ardei roşii, ardei galben, sos de soia, ceapă, sare, frunze de rucola.

Orez_cu_legume_la_gratar_si_sos_pesto

Ingrediente:

  • 4 roşii
  • 4 dovlecei medii
  • 100 g orez cu bobul lung
  • 2 ardei roşii
  • 1 ardei galben
  • 1 lingură cu sos de soia
  • 1 ceapă
  • sare, după gust
  • câteva frunze de rucola, pentru decor
  • sos pesto verde, pentru a servi

 

Mod de preparare:

Curăţă şi spală legumele. Taie dovleceii, roşiile, ardeii şi ceapa în felii. Incălzeşte un grătar pe aragaz şi frige legumele. Intre timp, fierbe orezul, apoi scurge-l bine.

Intr-un castron, amestecă legumele fripte cu orezul şi sosul de soia şi mai sărează, dacă este necesar. Presară rucola deasupra şi serveşte cu sos pesto, dacă îţi place.

Orez cu legume la gratar si sos pesto

Orez_cu_legume_la_gratar_si_sos_pesto

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.