Orez cu legume si caju
PrinteazaO reteta delicioasa de orez cu: caju, ceapa, ardei capia, dovlecei, ciuperci, sare, nucsoara, piper alb, sos de soia, ulei.
- 250 g orez cu bobul subţire
- 200 g caju prăjit cu sare
- 2-3 cepe albe
- 2 ardei capia
- 2 dovlecei
- 200 g ciuperci
- sare
- nucşoară
- piper alb şi negru măcinat
- sos de soia
- ulei de floarea-soarelui
Mod de preparare:
Se fierbe orezul. Se adaugă sare şi 2-3 linguriţe sos de soia. Se spală şi se curăţă ceapa şi ciupercile. Se taie cubuleţe şi se călesc în uleiul de floarea-soarelui. Se adaugă ardeiul capia tăiat mărunt, dovlecelul tăiat cubuleţe şi se călesc împreună cu ceapa şi ciupercile.
Se mai toarnă apă călduţă, puţin câte puţin, ca să nu se lipească şi se presară sare, piper şi nucşoară, după gust.
Intr-un bol, se pune orezul şi se amestecă cu legumele călite. Pe deasupra se presară caju prăjit şi sărat.
Orez cu legume si caju
Pofta buna!
Incoming search terms:
- orez cu caju