Orez cu legume si caju

Printeaza

O reteta delicioasa de orez cu: caju, ceapa, ardei capia, dovlecei, ciuperci, sare, nucsoara, piper alb, sos de soia, ulei.

Ingrediente:Orez cu legume si caju

  • 250 g orez cu bobul subţire
  • 200 g caju prăjit cu sare
  • 2-3 cepe albe
  • 2 ardei capia
  • 2 dovlecei
  • 200 g ciuperci
  • sare
  • nucşoară
  • piper alb şi negru măcinat
  • sos de soia
  • ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare:

Se fierbe orezul. Se adaugă sare şi 2-3 linguriţe sos de soia. Se spală şi se curăţă ceapa şi ciupercile. Se taie cubuleţe şi se călesc în uleiul de floarea-soarelui. Se adaugă ardeiul capia tăiat mărunt, dovlecelul tăiat cubuleţe şi se călesc împreună cu ceapa şi ciupercile.

Se mai toarnă apă călduţă, puţin câte puţin, ca să nu se li­pească şi se presară sare, piper şi nucşoară, după gust.

Intr-un bol, se pune orezul şi se amestecă cu legumele călite. Pe deasupra se presară caju prăjit şi sărat.

Orez cu legume si caju

Orez cu legume si caju

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • orez cu caju

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.