Orez cu legume si sos de soia
Printeaza
- 200 g orez
- un morcov
- o ceapă
- 100g mazăre
- 100 g porumb boabe
- 300 g ciuperci
- 2 ardei capia
- două linguri de sos de soia
- 400 g salată de sfeclă
- pătrunjel
- sare
- piper
- ulei de măsline
Mod de preparare:
Orezul se spală, se fierbe în apă cu sare, se acoperă cu un capac şi se ţine la cald. Ceapa se toacă mărunt; ciupercile se taie în jumătăţi. Ardeii capia se curăţă de seminţe şi se taie cubuleţe.
Morcovul se curăţă de coajă şi se dă pe răzătoarea cu ochiuri mari. Se încinge ulei într-o cratiţă, se pun legumele şi se călesc zece minute. Se adaugă mazărea fiartă, boabele de porumb şi sosul de soia.
Se condimentează, se presară pătrunjel tocat, se toarnă totul peste orezul cald, se amestecă şi se presară parmezan ras. Orezul cu legume se serveşte cu salată de sfeclă roşie.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- orez cu legume si sos de soia