Orez cu miere

Printeaza

Orez cu miere din: orez, miere, migdale sau nuci.

Ingrediente:Orez cu miere

  • 250 g orez
  • miere
  • 80 g migdale sau nuci

 

 

Mod de preparare:

Se lasa orezul in multa apa rece, timp de doua ore, apoi se spala, se scurge si se pune la fiert tot cu apa rece si sarata.

Dupa ce bobul se moaie, se scurge orezul de apa si se pune intr-o cratita deja incalzita, la foc mic.

Se adauga repede mierea, care s-a subtiat cu putina apa calda si migdalele usor prajite, taiate in felii subtiri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.