Orez cu parmezan si ardei iute
PrinteazaOrez cu parmezan si ardei iute din: ulei de masline, chimion, piper, orez, ceapa verde, supa, smantana, crema de branza, ardei iute, parmezan, sare.
- 1 lingură de ulei de măsline
- 1 lingurita de chimion
- piper
- 1 cană de orez
- 1 fir ceapa verde, tocata
- 2 cani supa
- ¼ cești smantana
- 2 linguri de brânză de cremă
- 240gr ardei iute din conserva
- 1 cană parmezan ras
- sare
Mod de preparare:
Încălziți o oală la foc mediu cu ulei de măsline. Adăugați chimen și piper. Gatiti timp de 3-5 minute.
Adăugați orezul. Se amestecă timp de 2 minute, apoi se adaugă ceapa și supa. Acoperiți, dati focul la mic și gătiți orezul aproximativ 20 de minute.
Adăugați smântână, crema de brânză, ardei iute și jumătate de parmezan. Se amestecă și gustă. Adăugați sare, dupa gust. Asezati intr-un vas de copt și adaugati restul de brânză.
Dati la cuptor timp de 20-30 de minute.
Pofta buna!