Orez cu prune si busuioc

Printeaza

Orez cu prune si busuioc din: prune, ceapa, orez, busuioc, marar, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Orez cu prune si busuioc

  • 300 g prune uscate
  • 3 cepe
  • 1 cană orez
  • busuioc
  • mărar
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa se curăţă, se taie peştişori şi se pune la călit. Prunele se spală bine în multe ape, se opă­resc şi apoi se scurg.

Peste ceapă se adaugă o cană de orez, 3 căni de apă sau de supă de legu­me, sare şi piper după gust, mărar, pătrunjel to­cate mărunt. Se amestecă totul foarte bine.

Când s-a umflat orezul, se adaugă prunele, se ameste­că şi se pune compoziţia la cuptor, 20-25 de minute.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Asta e de post 🙂 reteta de post 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.