Orez cu spanac si nuca
PrinteazaOrez cu spanac si nuca
Ingrediente:
- 30 g margarină (unt)
- 350 g orez
- 1 ceapă
- 850 ml supă fierbinte de pasăre
- 60 g nucă
- 300 g spanac
- 60 g caşcaval
- sare
- piper
- condimente după gust
Mod de preparare:
Tai ceapa mărunt şi o pui într-o cratiţă în unt topit, în acelaşi timp cu orezul. Laşi la foc potolit, amestecând continuu, timp de două minute.
Adaugi apoi supa de pasăre şi laşi totul să fiarbă sub capac până ce orezul este gata. Pui nuca tăiată bucăţele mici şi spanacul curăţat, spălat, opărit şi scurs.
Amesteci şi le fierbi împreună încă cinci minute. Când aduci mâncarea la masă, presari caşcaval ras şi condimentezi după gust. Poţi deccra cu câteva felii de roşii sau ardei.
Orez cu spanac si nuca
Pofta buna!