Orez cu fructe proaspete

Printeaza

Orez cu fructe proaspete din: orez, lapte, zahar, mar, caise, zmeura, pepene, sirop de zmeura.

Ingrediente:

  • 50 g orez
  • 1 pahar lapte
  • 1 lingură zahăr
  • coajă de lămiie sau portocală
  • 1 măr
  • 2 caise
  • 1 lingură zmeură
  • 1 felie pepene galben copt, aromat
  • 3-4 linguri sirop de zmeură

 

Mod de preparare Orez cu fructe proaspete:

Orezul curăţat şi spălat se fierbe în lapte cu za­hărul şi aroma la un foc încet, fără să se amestece.

Se ia de pe foc, se lasă să se răcească, apoi se amestecă uşor cu fructele: zmeura curăţată, caisele şi pepenele curăţate, tăiate cuburi şi mărul cură­ţat şi dat pe râzătoare.

Se serveşte cu siropul de zmeura.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.