Orez gratinat cu sunca si cascaval

Printeaza

Orez gratinat cu sunca si cascaval din: orez, şuncă presată, caşcaval, ardei gras, piper alb, sare, ulei, ou, ceapă verde.

Ingrediente:Orez gratinat cu sunca si cascaval

  • orez
  • şuncă presată
  • caşcaval
  • ardei gras
  • piper alb
  • sare
  • ulei
  • ou
  • ceapă verde

Mod de preparare:

Orezul se spală în douâ-trei ape, şi se fierbe în apă în cantitate egală cu a sa. şunca se taie cuburi mici, la fel şi caşcavalul. Ardeiul gras se taie jouliem

Se călesc uşor în ulei şunca şi ardeiul. Oul se face omletă, se rupe bucăţele mici şi se amestecă uşor cu şunca şi ardeiul.

După aproximativ două mipute, în care se amestecă continuu, se adaugă orezul, se sărează şi se piperează.

După câteva minute se adaugă caşcavalul şi ceapa verde, tocată foarte mărunt. Se lasă pe foc, amestecându-se uşor din când în când, până se gratinează.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.