Orez indian cu sofran si ghimbir
PrinteazaOrez indian cu sofran si ghimbir din: orez, ulei, sofran, cardamom, cuisoare, scortisoara, pudra de ghimbir, supa de pui, sare.
Ingrediente:
- 500 g orez
- 3 linguri ulei
- 1 ceapă
- puţin şofran
- 5 boabe cardamom
- 3 cuişoare
- 1 baton scorţişoară
- 1/2 linguriţă pudră ghimbir
- 600 ml supă de pui
- sare
Mod de preparare:
Se încinge uleiul într-o tigaie încăpătoare şi se pune ceapa la călit. Se adaugă sofranul, carda- momul, cuisoarele, scorţişoara, ghimbirul şi orezul.
Se amestecă bine pentru ca orezul să fie bine acoperit de condimente si separat se încălzeşte supa.
Se toarnă apoi supa peste orez, se sărează şi se lasă la fiert 20 de minute, cu capac. Se serveşte cu pui la grătar.
Orez indian cu sofran si ghimbir
Pofta buna!
Mi-ai dat o idee in legatura cu orezul care vreau sa-l fac