Sarmale de Post cu Orez Sălbatic și Ciuperci în Stil Mediteranean – O Delicatesă Vegetariană din: varza murata, orez salbatic, ciuperci, ceapa rosie, usturoi, ulei de masline, rozmarin, oregano, busuioc. Experimentați o fuziune culinară remarcabilă cu această rețetă de sarmale de post, care combină ingredientele tradiționale românești cu influențe mediteraneene. O alegere ideală pentru cei […]
Orez indonezian cu mazare si ciuperci
PrinteazaOrez indonezian cu mazare si ciuperci din: orez cu bob lung, mazăre, piept de pui, ciuperci conservate, lamaie, oua, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 500 g orez cu bob lung
- 250 g mazăre
- 500 g piept de pui
- 100 g ciuperci conservate
- o lămâie
- un ou
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Se pune orezul la fiert în apă cu sare, iar mazărea şe fierbe separat. Carnea se taie cuburi mici, care se pun la prăjit într-o tigaie cu o lingură de ulei.
Intre timp, se face o omletă simplă dinte-un ou, care, odată coaptă, se rulează si se taie.
Mazărea, ciupercile si orezul se pun peste pui si se rumenesc aproximativ 5 minute, scuturând tigaia.
Se adaugă suc de lămâie, se potriveşti de sare si piper si se scoate într-un castron de servit.
Se pune omleta si se aduce la masă.
Orez indonezian cu mazare si ciuperci
Pofta buna!
Orezul: Un Ghid despre Istorie, Beneficii și Diversele Tipuri de orez
Orezul: Un Ghid despre Istorie, Beneficii și Diversele Tipuri. Orezul este una dintre cele mai vechi și mai răspândite culturi alimentare din lume. Istoria sa se întinde pe mii de ani și traversează numeroase culturi și civilizații. Iată o trecere în revistă a istoriei orezului de la originile sale până în zilele noastre: Originea orezului: […]
Terci de Orez din: orez, apa, sare, zahar sau miere, esenta de vanilie, fructe proaspete. Se crede că terciul de orez datează din perioada antică, fiind consumat de mii de ani în Asia. A fost introdus în Europa prin comerț și a devenit rapid popular datorită aprovizionării ușoare și a modului simplu de preparare. De-a […]
Pofta buna!