Risotto cu Urzici din: orez, urzici, ceapa, usturoi, vin alb sec, ulei de masline, sare, piper. Redescoperă gustul inconfundabil al urzicilor într-o rețetă de risotto cremos, care combină perfect prospețimea primăverii cu textura bogată și aromatica a acestui clasic italian. Risotto cu urzici este o alegere excelentă pentru un prânz sau o cină rafinată, aducând […]
Orez cu mere
PrinteazaOrez cu mere
Ingrediente:
- 1 kg mere
- 20 g zahăr vanilat
- 250 orez, coaja de la o lămâie
- 100 g zahăr
Mod de preparare:
Orez cu mere: Cureţi merele de coajă şi le dai pe răzătoarea mare. Fierb orezul în 700 ml apă sărată. Cojile de la mere le pui la fiert în 500 ml apă.
Intr-un vas termorezistent pui în straturi alternative orezul fiert, merele rase, zahărul vanilat şi o cană de apă în care au fiert cojile de mere.
Dai la cuptor pentru 30 de minute.
Pofta buna!
Hrișcă cu Ciuperci și Ceapă din: hrisca, ciuperci, ceapa, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Redescoperiți simplitatea și savoarea cu această rețetă de hrișcă cu ciuperci și ceapă, un fel de mâncare nutritiv și ușor de preparat. Combinând textura unică a hrișcii cu aromele bogate ale ciupercilor și cepei, această rețetă este îmbogățită cu ierburi […]
Incoming search terms:
- orez cu mere la cuptor de post