Spălaţi orezul în 3-4 ape, scurgeţi-l bine şi ştergeţi-l într-un şervet de bucătărie pentru a elimina pe cât se poate toată apa.
Căliţi, apoi orezul în ulei, la foc mic, 4-5 minute, amestecând din când în când pentru a nu se lipi.
Puneţi peste orezul călit pasta de tomate, ardeiul iute tocat, amestecaţi bine şi adăugaţi supa de pui şi sucul de roşii.
Potriviţi de sare şi piper, după gust şi lăsaţi să fiarbă la foc mic până când orezul absoarbe tot lichidul. Serviţi orezul ca atare sau ca garnitură la diverse preparate din carne.
Orez negru și fructe de mare la tigaie din: orez negru, creveti, calamari, ardei, ceapa rosie, usturoi, ulei de masline.sare, piper, suc de lamaie, marar. Ingrediente: 1 ceașcă de orez negru 200g de creveți mari, curățați și deveghezați 200g de calamari, tăiați în inele subțiri 1 ardei roșu, tăiat în fâșii subțiri 1 ceapă roșie […]
Rețetă Delicioasă de Orez Negru cu Legume și Tofu din orez negru, tofu, ceapa verde, morcov, ardei gras, mazare, ulei de susan, sos de soia, usturoi, sare, piper, seminte de susan. Orezul negru, cunoscut și sub numele de “orez interzis” sau “orez imperial”, este o varietate de orez cu o istorie bogată și o valoare […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.