Orez cu miere si migdale

Printeaza

Orez cu miere si migdale din: orez, miere, migdale (sau nuci).

Ingrediente:Orez cu miere si migdale

  • 500 g orez
  • 150 g miere
  • 150 g migdale (sau nuci)

Mod de preparare:

Se lasă orezul în apă timp de cel puţin două ore, după care se spală şi se scurge bine. Se pune la fiert în apă rece cu puţină sare. Când bobul s-a înmuiat, se scurge de apă şi se pune.

Intr-o cratiţă încălzită, la foc mic. Se adaugă mierea diluată în puţină apă şi migdalele (nucile) uşor prăjite în unt. Se amestecă uşor pentru omogenizare.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am mai auzit de orez cu miere

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.