Orez cu parmezan

Printeaza

Orez cu parmezan din: ceapa, unt, orez, supa, sofran, parmezan.

Ingrediente:

  • 1 ceapa medie
  • 60 g unt
  • 450 g orez
  • 1 l supa
  • Sofran
  • 6 linguri de parmezan ras

Mod de preparare:

Orez cu parmezan: Ceapa se toaca si se pune intr-o cratita la calit in jumatate de cantitate de unt, pana cand devine sticloasa.

Se adauga orezul si se caleste 2 minute, amestecandu-se incontinuu.

adauga din cand in cand un polonic de supa, apoi se lasa sa fiarba timp de 20 de minute.

Cand e gata, se stinge focul, se adauga restul de unt si sofranul si se amesteca bine.

La sfarsit se presara parmezanul, apoi se serveste cald.

 

Pofta buna!

 

 

Supa Crema de Telina cu Smantana

Supa Crema de Telina cu Smantana din: telina, cartofi, ceapa, usturoi, supa, smantana, ulei, sare, piper, patrunjel. Această supă cremoasă, finisată cu smântână sau lapte de cocos pentru cei care preferă o variantă vegană, promite să aducă confort și căldură oricărei mese. Reteta Supa Crema de Telina cu Smantana Ingrediente: 500 g țelină, curățată și […]

Sandwich-uri Rafinate cu Castraveți și Crema de Brânză

Sandwich-uri Rafinate cu Castraveți și Crema de Brânză din: paine, crema, castraveti, sare, piper. Redescoperiți eleganța și simplitatea cu o rețetă clasică ce aduce un suflu de prospețime și rafinament oricărui moment al zilei. Perfecte pentru un picnic în aer liber sau chiar ca un snack rapid și sănătos, aceste sandwich-uri combina gustul cremos al […]

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • orez cu parmezan
  • orez cu parmezan reteta
  • orez cu unt si parmezan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.