Orez pescăresc cu scoici si calamari

Printeaza

O reteta simpla de orez pescaresc cu scoici si calamari din: orez, creveti, scoici, calamari, rosii, ceapa, ulei, supa de legume, sare si piper.

Ingrediente:Orez pescăresc cu scoici si calamari

  • 400g orez cu bob lung
  • 250g creveţi
  • 250g cărniţă de scoici
  • 2 calmari tăiaţi ineluşe
  • 2-3 roşii cojite şi sfărâmate mare
  • 2 cepe, tăiate felii
  • 100 ml ulei
  • 1 I supă de legume
  • sare, piper

 

Mod de preparare:

Căliţi ceapa curăţată, spălată şi tocată mărunt, în ulei. Adăugaţi calmarii, creveţii, scoicile, toate acestea curăţate şi spălate. Puneţi şi roşiile şi lăsaţi să fiarbă la foc mic 5 minute.

Adăugaţi orezul, potriviţi de sare şi piper, apoi turnaţi supa de legume şi daţi la cuptor, douăzeci de minute.

Orez pescăresc cu scoici si calamari

Orez pescăresc cu scoici si calamari

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.