Orez picant cu ciuperci si pipote de pui

Printeaza

Orez picant cu ciuperci si pipote de pui

Ingrediente:

  • 2 cani orez
  • 500 g pipote de pui
  • 500 g baby carrote
  • 2 fire de praz
  • 1 cutie de ciuperci
  • sare
  • paprika
  • ulei
  • piper boabe

 

Mod de preparare:

Căleşte prazul cu sare şi piper după gust. Adaugă ciupercile şi pipotele tăiate. Adaugă morcovii şi puţină apă. Lasă 10 minute să fiarbă înăbuşit.

Fierbe pipotele, apoi toacă ce­lălalt fir de praz, tot rondele, şi pipotele, răcorite, la fel. Serveşte cu orezul fiert. Stropeşte combinaţia din tigaie cu puţin sos de soia. Uleiul se poate inlocui cu unt; astfel, totul va fi mult mai gustos.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.