Spaghete cu Chifteluțe în Sos Marinara din: carne tocata de vita, ou, pesmet, usturoi, parmezan, sare, piper, oregano. Pentru iubitorii de paste, spaghetele cu chifteluțe în sos marinara reprezintă o îmbinare perfectă între textura fină a pastelor, suculența chifteluțelor și aroma bogată a sosului marinara. Această rețetă clasică italiană, rafinată și plină de gust, poate […]
Orez cu porumb si ciuperci
PrinteazaOrez cu porumb si ciuperci din: orez, ceapa, morcov, porumb, ciuperci, sare, piper, suc de rosii.
Ingrediente:
- 1 1/2 cană orez
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 cutie mică de porumb
- 1 cutie ciuperci
- sare
- piper
- 3 linguri suc de roşii
Mod de preparare:
Orez cu porumb si ciuperci: Orezul se spală şi se lasă la umflat. Intre timp, pregătim legumele – ceapa se taie mărunt, iar morcovul se dă pe răzătoarea mică.
Intr-o oală turnăm 4 căni şi jumătate de apă, se mai pun câteva picături de ulei, sare şi piper. Când e aproape să clocotească, punem legumele.
După primele clocote, răsturnăm orezul, iar la câteva minute se pune şi sucul de roşii. Se lasă să clocotească bine şi apoi se pune la cuptor.
După ce scoateţi din cuptor, puteţi adăuga verdeaţă.
Pofta buna!
Spaghete cu Chifteluțe în Sos Marinara
Calamari în Sos Marinara din: calamari, ulei, ceapa, usturoi, rosii, vin, pasta de tomate, busuioc, oregano, sare, piper, paste, parmezan. Descoperă o rețetă ce aduce împreună bogăția maritimă și esența bucătăriei mediteraneene. Această delicatesă, în care calamarii fragezi se îmbină armonios cu un sos de roșii plin de savoare, usturoi, vin alb și ierburi aromatice, […]