Decoct de orz pentru hidratare: Remediu natural remineralizant și revitalizant. Orzul (Hordeum vulgare) este o cereală bogată în minerale, vitamine și antioxidanți, având un efect hidratant, tonic și detoxifiant asupra organismului. Decoctul de orz este un remediu natural ideal pentru hidratarea profundă a corpului, susținerea sănătății renale și refacerea echilibrului electrolitic. Ingrediente pentru decoctul de […]
Orez prajit cu sos de stridii
PrinteazaOrez prajit cu sos de stridii din: orez, carne de porc, ou, ceapa, castravete, lamaie, usturoi, zahar, sos de peste, sos de soia, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 cană orez fiert
- 100 g carne de porc
- 1 ou
- 1 ceapă roşie tăiată
- 1 castravete
- 2 cepe verzi
- 2 linguriţe ceapă tocată
- 1 felie lămâie
- piper
- 1 linguriţă usturoi tocat
- 1/2 linguriţă zahăr
- 1 linguriţă sos de peşte
- 1 linguriţă sos de stridii
- sos de soia
- 3 linguriţe ulei
Mod de preparare:
prăjesc în wok usturoiul, carnea şi ceapa. Se sparge oul deasupra şi se amestecă până se prăjeşte.
pune orezul, se asezonează cu piper, sos oyster, sos de peşte şi de soia.
După un minut se pune ceapa verde şi se mai amestecă bine o dată.
serveşte cu felii de castravete, lămâie şi chili.
Pofta buna!
Decoct de orz pentru hidratare
Salată Caprese cu Prosciutto di Parma
Salată Caprese cu Prosciutto di Parma – este o reinterpretare elegantă a clasicului antipasto italian. Această versiune adaugă o notă de savoare cu Prosciutto di Parma, combinând textura cremoasă a mozzarellei cu dulceața roșiilor, prospețimea busuiocului și săratul delicat al prosciutto. Timp de preparare Pregătire: 10 minute Total: 10 minute Ingrediente Mozzarella proaspătă (250 g) […]