Orez cu praz

Printeaza

Orez cu praz din: praz, rosii, orez, unt, sare si piper.

Ingrediente:Orez cu praz

  • 1 kg praz
  • 200 g roşii
  • 200 g orez
  • 100 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi prazul, îl speli şi numai partea albă o tai ron­dele, pe care apoi o căleşti în jumătate din cantita­tea de unt.

In restul de unt căleşti puţin orezul, după care îl stingi cu apă clocotită. Adaugi prazul, roşiile fără pieliţe şi seminţe şi tăiate în bucăţi, sare şi piper.

Laşi să dea un clocot, după care introduci vasul în cuptor, până ce se umflă orezul şi absoarbe toată zeama. Serveşti preparatul cu caşcaval ras pe deasupra şi cu sos de roşii.

 

Orez cu praz

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.