Paste Rigatoni cu Sos de Roșii și Carne Tocată din: rigatoni, carne tocata, sos de rosii, ceapa, usturoi, ulei, vin, oregano, busuioc, sare, piper, parmezan. Redescoperă plăcerea unei mese clasice italienești cu această rețetă de rigatoni, o combinație perfectă de paste al dente, sos aromat și carne suculentă. Acest fel de mâncare aduce în prim […]
Orez cu pui si ciuperci
PrinteazaOrez cu pui si ciuperci din: orez cu bob lung, piept de pui, ciuperci, mazăre, fasole verde, morcov, cub concentrat de pui, sofran, ulei.
Ingrediente:
- 300 g orez cu bob lung
- 1/2 piept de pui
- 6 ciuperci proaspete
- 100 g mazăre
- 100 g fasole verde
- morcov
- un cub concentrat de pui
- 2-3 fire ceapă verde
- puţin şofran
- 1 lingură ulei
Mod de preparare:
Intr-o tigaie cu uleijse pun la călit puiul tăiat fâşii si ciupercile feliate. Se lasă 5 minute amestecând până ce puiul îşi schimbă culoarea, se adaugă mbzărea, morcovul tăiat cubuleţe si fasolea.
Se mai lasă un minut, se adaugă apa în care s-a desfăcut cubîil de concentrat, sofranul si orezul. Se lasă la fiert 20 de minute. Se trage de pe foc, se pune ceapa tăiată mărunt si se amestecă cu furculiţa.
Orez cu pui si ciuperci
Pofta buna!
Paste Rigatoni cu Sos de Roșii și Carne Tocată
Foarte bun orezul cu pui si ciuperci