Orez salbatic cu sparanghel

Printeaza

Orez salbatic cu sparanghel din: sparanghel, lamaie, miere, ghimbir, ulei de masline, orez salbatic, unt, coriandru, sare, piper.

Ingrediente: Orez salbatic cu sparanghel

  • 1 ½ kg sparanghel
  • 2 lămâi
  • 2 linguri de miere
  • 2 cm ghimbir, proaspăt
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 100 gr de orez salbatic
  • 20 gr de unt
  • 2 ramuri de coriandru
  • sare de mare si piper negru

 

Mod de preparare:

Spalati si taiati partea de radacina a sparanghelului. Se amestecă sucul de lamaie, ulei de măsline, miere, ghimbirul curățat și mărunțit, sare și piper.

Gatiti orezul salbatic in timp ce gratinati sparanghelul in cuptor stropit cu marinata, timp de 12-15 minute. Scurgeți orezul și amestecati cu unt, sare, piper și coriandru mărunțit.

Serviti orezul cu sparanghelul cald si frigarui, dupa preferinta.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.