Orez salbatic cu sparanghel
PrinteazaOrez salbatic cu sparanghel din: sparanghel, lamaie, miere, ghimbir, ulei de masline, orez salbatic, unt, coriandru, sare, piper.
- 1 ½ kg sparanghel
- 2 lămâi
- 2 linguri de miere
- 2 cm ghimbir, proaspăt
- 3 linguri ulei de măsline
- 100 gr de orez salbatic
- 20 gr de unt
- 2 ramuri de coriandru
- sare de mare si piper negru
Mod de preparare:
Spalati si taiati partea de radacina a sparanghelului. Se amestecă sucul de lamaie, ulei de măsline, miere, ghimbirul curățat și mărunțit, sare și piper.
Gatiti orezul salbatic in timp ce gratinati sparanghelul in cuptor stropit cu marinata, timp de 12-15 minute. Scurgeți orezul și amestecati cu unt, sare, piper și coriandru mărunțit.
Serviti orezul cu sparanghelul cald si frigarui, dupa preferinta.
Pofta buna!