Orez si carne la cuptor
PrinteazaOrez si carne la cuptor din: orez, carne tocata, suc de rosii, ulei, cascaval, sare, piper, verdeata.
Ingrediente:
- 200 g orez
- 200 g carne tocată de pui sau de porc
- 1 pahar suc de roşii
- 1 lingură ulei
- 60 g caşcaval
- sare
- piper
- verdeaţă
Mod de preparare:
Fierbi orezul cu 11 de apă şi sare timp de 20 de minute la foc potrivit. în acest timp, prăjeşti carnea tocată în puţin ulei încins.
Pui sare, piper după gust, adaugi sucul de roşii şi laşi totul pe foc încă 10-15 minute. Amesteci apoi orezul cu verdeaţa tocată, potriveşti de sare şi piper şi-l răstorni într-o cratiţă sau formă unsă cu ulei. Intinzi sosul de carne, presari caşcavalul ras şi dai totul la cuptor pentru 20 de minute.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- orez cu carne tocata la cuptor
- orez cu carne la cuptor