Orez cu sos de rosii

Printeaza

Orez cu sos de rosii din: orez, cascaval, rosii sau bulion, unt, sare.

Ingrediente:

  • 6 ceşti orez
  • 100 caşcaval
  • 1 kg roşii sau 4 linguri bulion
  • 4 linguri unt
  • sare

 

Mod de preparare Orez cu sos de rosii:

Orezul, spălat, se înăbuşă în unt şi se adaugă zeamă de carne sau apă fierbinte, şocotind trei măsuri de lichid la o măsură de orez.

Se potriveşte de sare.

Când este pe jumătate fiert, se adaugă caşcavalul ras şi se lasă să fiarbă acoperit.

Se serveşte cu caşcaval ras deasupra şi cu sos de roşii.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.