o opțiune sățioasă pentru cei care caută o alternativă vegetariană plină de gust. Perfecte pentru brunch sau ca o cină ușoară, aceste clătite sunt umplute cu un amestec cremos de ricotta și spanac, oferind un echilibru perfect între gust și textură. Timp de preparare Pregătire: 20 minute Gătire: 30 […]
Orez cu stevie
PrinteazaOrez cu stevie din: orez, stevie, ceapa, ulei de masline, sare, piper, rosie.
Ingrediente:
- 4 linguri orez
- 2 legături de ştevie
- 1 legătură ceapă verde
- 3 linguri ulei de măsline
- sare
- piper
- 1 roşie pentru ornat
Mod de preparare:
Orez cu stevie: Ceapa se curăţă, se spală şi se toacă mărunt. Intr-o cratiţă sau o tigaie adâncă se pune uleiul şi se căleşte ceapa timp de 2-3 minute.
Ştevia curăţată de nervura principală se spală şi se opăreşte. Când este fiartă, se scurge de apă şi se toacă mărunt. Apa în care a fiert ştevia nu trebuie aruncată.
Orezul spălat se pune peste ceapă. adaugă apa de la şţevie şi se lasă să fiarbă aproximativ 10 minute. adaugă ştevia tocată mărunt şi se mai lasă la fiert 10 minute.
sărează, piperează şi apoi se stinge focul. acoperă vasul în care s-a preparat pentru a se umfla orezul. Poate fi consumat ca atare sau ca garnitură.
Pofta buna!
Cataplasmă cu semințe de in pentru inflamații
Semințele de in (Linum usitatissimum) sunt cunoscute pentru efectele lor emoliente, antiinflamatoare și calmante. Datorită mucilagiilor pe care le conțin, cataplasma cu semințe de in este un remediu eficient pentru reducerea inflamațiilor, calmarea durerilor articulare, a durerilor musculare și a iritațiilor pielii. Ingrediente […]