Orez în stil asiatic cu carne de porc
PrinteazaO reteta de orez in stil asiatic cu carne de porc din: orez, sare, carne de porc, sos de soia, ardei gras, ceapa, usturoi, praz, ulei, supa de legume, boia si piper.
- 250 g orez
- sare
- 600 g carne de porc
- 1 lingura sos de soia
- 1 ardei gras verde
- 1 ardei gras rosu
- 2 cepe
- 2 catei de usturoi
- 1 fir praz
- 4 linguri ulei
- 70 ml supa de legume
- 1 lingura boia
- piper
Mod de preparare:
Orezul se fierbe la foc moale in 500 ml apa cu sare timp de circa 20 de minute. Se taie cuburi carnea si se amesteca impreuna cu sosul de soia. Se taie cuburi ardeii graşi.
Se toacă ceapa şi usturoiul. Se taie rondele prazul.
Se încinge uleiul în wok sau într-o tigaie cu pereţii înalţi. Se prăjeşte carnea la foc iute, în porţii succesive.
Se adaugă legumele pregătite şi se condimentează cu boia şi piper; se călesc 3-4 min. Se adaugă carnea şi orezul şi se mai încălzesc o dată.
Orez în stil asiatic cu carne de porc
Pofta buna!
Incoming search terms:
- orez cu carne de porc