vin rosu sau alb, zahar granulat, apa, suc de mere. Oțetul din vin de casă este o tradiție veche, care datează de secole. Procesul de fermentare a vinului în oțet a fost folosit în multe culturi din întreaga lume pentru a conserva alimentele și […]
Orez cu suc de rosii si cascaval
PrinteazaOrez cu suc de rosii si cascaval din: orez, suc de rosii, ulei de masline, patrunjel, cimbru, sare, piper si cascaval.
Ingrediente:
- 300 g orez cu bobul lung
- 100 ml suc de rosii
- 2 linguri ulei de masline
- o legatura de patrunjel
- cimbru
- piper
- sare
- 200 g cascaval
Mod de preparare:
Orez cu suc de rosii si cascaval: spală orezul şi se trece în 2-3 ape. Se pune la fiert sau se bagă în . cuptor cu 200 ml apă şi uleiul de măsline.
După ce s-a fiert orezul, se presară sare şi piper, după gust, şi se pune sucul de roşii.
mai lasă în cuptor până se absoarbe tot sucul. Orezul este fiert atunci când nu se lipesc boabele între ele.
Pentru a se păstra cald mai mult timp, se acoperă cu un prosop de bucătărie şi se lasă să se înăbuşe 1-2 ore. serveşte în boluri sau în farfurii, ornat cu pătrunjel verde tocat mărunt şi cu felii de caşcaval.
Poftă bună!
Broccoli este o sursă excelentă de vitamine și minerale, inclusiv vitamina C, vitamina K, vitamina A, vitamina B6, acid folic, potasiu, calciu și fier. Acești nutrienți sunt esențiali pentru funcționarea optimă a organismului. Broccoli conține compuși fitochimici, cum ar fi sulforafanul, indolii […]