Osso buco delicios

Printeaza

Osso buco delicios din: rasoluri, morcovi, telina, vin, supa concentrata, faina, ulei, sare, piper, cimbru, orez.

Ingrediente:Osso buco delicios

  • 2-3 rasoluri mici
  • 150 g morcovi
  • 1 ţelină
  •  2 paharele de vin alb
  • 2 păhărele de supă concentrată
  • 1/2 lingură făină
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 250 g orez

 

Mod de preparare:

Când cumperi rasolurile, cere măcelarului să le taie în două. Le prăjeşti în ulei încins, apoi le scoţi şi le ţii la cald.

In acelaşi ulei, prăjeşti timp de 10 minute şi legume­le tăiate cubuleţe, apoi presari făina şi adaugi vinul şi supa. Adaugi sarea, piperul, cimbrul.

La urmă, pui şi rasolurile, acoperi cratiţa şi laşi la foc mic aproa­pe 2 ore, mişcând cratiţa din când în când. Serveşti rasolurile cu un pilaf de orez.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.