Ostropel cu carne de miel
PrinteazaOstropel cu carne de miel
- 1 kg carne de miel
- 120 ml ulei
- 1 lingură pastă de bulion
- 1 lingură făină
- 1 legătură de ceapă verde
- 1 legătură de usturoi
- 1 lingură oţet
- sare
- piper
- 500 ml supă de carne sau apă
Mod de preparare:
Tai carnea bucăţi, o înăbuşi în ulei, apoi o scoţi şi o fierbi separat cu puţină supă de carne sau apă. In grăsimea rămasă de la înăbuşit, pui ceapa tocată, făina, le prăjeşti puţin şi stingi cu puţină supă în care a fiert carnea.
Adaugi bulionul şi oţetul şi mai fierbi 20 de minute. Strecori sosul, îl torni peste camea fiartă, pui usturoiul tăiat (după preferinţă), sare şi piper după gust şi mai fierbi aproximativ 20 de minute.
Ostropel cu carne de miel
Poftă bună!