Ostropel de miel cu ardei
PrinteazaO reteta delicioasa de ostropel de miel din: carne de miel, rosii, pasta de tomate, ceapa, usturoi, ardei gras, fasole, ulei, sare, piper, busuioc, rozmarin si patrunjel.
- 1 kg carne de miel
- 500 g roşii
- 2 linguri cu pastă de tomate
- 3-4 cepe
- 8 căţei de usturoi
- 1 ardei gras
- 200 g fasole
- ulei
- sare
- piper
- busuioc
- rozmarin
- pătrunjel
Mod de preparare:
Tranşează carnea de miel în bucăţi mai mari şi pune-o la fiert în apă cu sare şi o ceapă. Separat, căleşte ceapa tăiată julien împreună cu ardeiul tocat mărunt şi uturoiul zdrobit.
Stinge cu zeama în care a fiert carnea, adaugă bucăţile de carne. Lasă la cuptor şi, din când în când, adaugă puţină supă.
Spre final, adaugă roşii decojite şi tocate şi fasolea fiartă separat. Condimentează cu mirodenii după gust. Când sosul a scăzut, aromatizează cu verdeaţa tocată fin.
Ostropel de miel
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ostropel de miel