Ostropel de pui cu rosii

Printeaza

 

Speli un pui, îl sărezi un pic, apoi îl pui în ulei şi îl prăjeşti până ce carnea devine albă. Tai un ardei fideluţă, una-două cepe le toci mărunt, 3-4 roşii le cureţi de coajă, le tai în două şi le pui peste carne.

Apoi adaugi puţin piper, 5-6 căţei de usturoi pisaţi bine, condimente şi la urmă un pahar de vin alb. Pui un capac pe cratiţă şi laşi la foc 20-30 de minute.

Ostropel de pui cu rosii

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.