Ostropel de pui cu usturoi

Printeaza

Ostropel de pui cu usturoi din: ciocanele de pui, usturoi, faina, bulion, sare, patrunjel.

Ingrediente: Ostropel_de_pui_cu_usturoi

  • 6 ciocanele de pui
  • 3 capatani de usturoi
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • patrunjel

Mod de preparare:

Rumenesti carnea in putin ulei, dupa care adaugi usturoiul tocat marunt (nu zdrobit) si il lasi cateva minute la calit. Acoperi cu apa si dai la foc mic, sa fiarba bine. Adaugi bulionul si o lingura cu faina dizol­vata in apa.

Mai fierbi cateva minute, pana se leaga so­sul, potrivesti gustul de sare si presari patrunjel verde tocat. Servesti ostropelul cu mamaliga.

Ostropel de pui cu usturoi

Ostropel_de_pui_cu_usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.