Ostropel de pui cu verdeturi

Printeaza

Ostropel de pui

Ingrediente:Ostropel de pui cu verdeturi

  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1/2 ţelină
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 1 linguriţă făină
  • 1 linguriţă oţet
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 1 legătură pătrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli pieptul de pui, îl tai în bucăţi şi le prăjeşti puţin ulei, apoi le scoţi pe o farfurie. Cureţi morcovul, ceapa şi ţelina, tai mărunt ceapa şi dai rădăcinoasele pe râză­toare, apoi le căleşti în ulei.

După ce s-au înmuiat, adau­gi pasta de tomate desfăcută cu o cană de apă şi laşi sosul să fiarbă 15-20 de minute. Când e gata îl strecori şi-l pui din nou la fiert cu piep­tul de pui.

Ostropel de pui1

Desfaci făina în 3 linguri de apă, cureţi usturoiul, îl pisezi şi le adaugi pe toate în cratiţă împreună cu oţetul. Potriveşti gustul de sare şi piper, mai dai în 2-3 clocote, presari pătrunjelul verde tocat şi dai cratiţa la cuptor pentru 10 minute.

Ostropel de pui

Ostropel de pui

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.