Ceai negru cu piper alb – este o băutură distinctivă și reconfortantă, care combină robustețea ceaiului negru cu nota picantă și ușor înțepătoare a piperului alb. Această combinație inedită aduce beneficii pentru sănătate, stimulând metabolismul și oferind un efect energizant. Este o alegere ideală pentru momentele de relaxare sau pentru a începe ziua cu un […]
Ostropel cu ficatei
PrinteazaOstropel cu ficatei din: ficatei de pui, ceapa, usturoi, pasta de tomate, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g ficăţei de pui
- 2 cepe
- 2-3 căţei de usturoi
- 1 lingură pastă de tomate
- 3 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ostropel cu ficatei: Cureţi ficăţeii, îi speli şi îi laşi să se scurgă. Tai mărunt ceapa curăţată şi o căleşti puţin. Adaugi peste ea o ceşcuţă cu apă, apoi 1 căţel de usturoi pisat şi laşi să fiarbă până când ceapa este gata.
Pui ficăţeii, pasta de tomate şi, dacă mai este nevoie, adaugi apă cât să acopere ingredientele. Condimentezi cu sare şi piper după gust şi fierbi ostropelul până scade.
Pentru o aromă mai intensă, poţi să adaugi usturoiul rămas la final, pentru câteva clocote.
Serveşti ostropelul cu mămăliguţă caldă.
Pofta buna!
Vinul Pingus din Ribera del Duero: Istorie, Note Aromatice și Recomandari Culinare
Vinul Pingus din Ribera del Duero: Istorie, Note Aromatice și Recomandari Culinare – Vinul Pingus din Ribera del Duero, produs de vinificatorul danez Peter Sisseck, este un vin roșu de cult recunoscut internațional pentru istoria sa impresionantă, note aromatice complexe și recomandări culinare deosebite, fiind un exemplu remarcabil al vinificării low-interventionist în Spania. De la […]
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/ostropel-cu-ficatei html