Ceaiul Assam: Istorie, Producție și Beneficii – Tot Ce Trebuie Să Știi – Ceaiul Assam este unul dintre cele mai populare și apreciate tipuri de ceai negru din lume. Originar din regiunea Assam din nord-estul Indiei, acest ceai este renumit pentru aroma sa bogată, robustă și culoarea sa intensă. Istoria Ceaiului Assam Ceaiul Assam își […]
Ostropel de pasare cu patrunjel
PrinteazaOstropel de pasare cu patrunjel din: gaina, ulei, faina, bulion, sare, usturoi, dafin, piper, patrunjel.
Ingrediente:
- 1/2 găină mare
- 3 linguri cu ulei
- 2 linguri cu făină
- 2 linguri cu bulion
- sare
- 4-5 căţei de usturoi
- 1 foaie de dafin
- piper boabe
- 3-4 tije de pătrunjel
Mod de preparare:
Ostropel de pasare cu patrunjel: Curăţaţi pasărea, tranşaţi-o bucăţi potrivit de mari, spălaţi în 2-3 ape şi lăsaţi să se scurgă în sită.
Ştergeţi bucăţile de came cu şerveţele, apoi prăjiţi în ulei fierbinte.
Intoarceţi carnea ca să se rumenească pe toate părţile, apoi presăraţi faina în ulei. Amestecaţi timp de 1 min, stingeţi cu 2 căni de apă sau supă caldă, în care aţi diluat bulionul de roşii.
Acoperiţi, lăsaţi să fiarbă 1/2 oră cu usturoi tocat fin, sare, piper boabe şi o foaie de dafin.
Când mâncarea a scăzut şi carnea a fiert, stingeţi focul, decoraţi cu pătrunjel tocat mărunt.
Pofta buna!
Sos de Trufe și Parmezan – o delicatesă culinară care aduce un plus de eleganță și rafinament oricărui preparat. Acest sos cremos, bogat și intens aromat este perfect pentru a fi servit cu paste, carne sau legume. Trufele, cunoscute ca fiind „diamantele bucătăriei”, împreună cu parmezanul, creează un gust inconfundabil și sofisticat care va impresiona […]