Salata cu carne de rata si alune din: piept de rata, sumac, chimen, coaja de portocala, suc de portocala, fasole verde, grapefrut rosu, ceapa rosie, quinoa, alune, ulei. Ingrediente: 6 bucati piept de rata, pielita crestata 2 linguri sumac 1 lingura chimen macinat coaja rasa de la 1 portocala 200 g fasole verde 2 bucati grapefrut […]
Supa andaluza cu carne de rata din: carne de rata, vin, praz, prune, zahar, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1,2 kg carne de raţă 3 l apă 1 os de viţel 1 pahar cu vin roşu 350 g praz sare piper 350 g prune uscate 25 g zahăr pătrunjel verde Mod de preparare: Spălaţi foarte bine raţa, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Arata bine ostropelul asta