Ostropel de vita cu fasole verde

Printeaza

Ostropel de vita cu fasole verde din: carne de vita, fasole verde, ceapa, pasta de tomate, ulei, sare, piper, condiment vegetal.

 

Ingrediente:

  • 800 g carne de vita
  • 1 kg fasole verde
  • 2 cepe medii
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • condiment vegetal

Mod de preparare:

Tai carnea cuburi, apoi o speli. Bucăţelele le pui la scurs pe un şervet, după care le prăjeşti în puţin ulei.

Separat, pui la fiert fasolea verde, timp de 2-3 clocote, apoi o scurgi într-o sită, deoarece îşi lasă o zea­mă verde, care colorează mân­carea.

In uleiul în care s-a prăjit carnea, căleşti şi ceapa tocată mărunt, având grijă să adaugi, din când în când, câte un strop de apă, ca să se înmoaie, după care pui pasta de tomate, torni un pahar cu apă caldă, sărezi şi con­dimentezi.

Când acest sos dă în clocot, adaugi fasolea şi carnea şi laşi să mai fiarbă împreună, la foc mic, până ce mâncarea este gata.

Ostropel de vita cu fasole verde

Ostropel_de_vita_cu_fasole_verde

Pofta buna!

 

 

Churros: Rețeta Tradițională Spaniolă – O Călătorie Culinară de la Originile Spaniole la Varietățile Populare

Churros: Rețeta Tradițională Spaniolă – O Călătorie Culinară de la Originile Spaniole la Varietățile Populare. Churros, cu textura lor crocantă la exterior și moale în interior, tăvălite în zahăr și adesea servite cu ciocolată caldă, reprezintă mai mult decât o simplă gustare. Aceste bastoane de aluat prăjit ocupă un loc special în inima culturii culinare […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.