Oţet de mere cu miere

Printeaza

 

Din coaja de mere şi cotoare faci oţet de mere cu miere de albine astfel: pui resturile într-un borcan mai mare şi adaugi 20-30 g drojdie de bere proaspătă, 1 lămâie, 1 pahar de miere şi apă până umpli vasul.

Laşi să fermenteze 2-3 săptămâni, amestecând mereu, apoi îl tragi în alt borcan, mai adaugi puţină miere sau zahăr şi-l laşi să fermenteze încă 30 de zile. După această perioadă îl tragi în sticle pe care le astupi bine şi le pui la loc răcoros.

Oţet de mere cu miere

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.