Ou ochi cu legume
PrinteazaOu ochi cu legume din: ardei gras, ou, rosii, costita, ceapa, sare, piper, boia dulce, ulei de floarea soarelui.
- 1 ardei gras galben
- 1 ou
- 2 rosii
- 100 g costita
- 1/2 ceapa
- sare
- piper
- boia dulce
- ulei de floarea soarelui
Mod de preparare:
Incingi uleiul în tigaie şi prăjeşti un ou ochi. Scoţi oul şi-l dai deoparte. Tai costiţa feliuţe subţiri şi o rumeneşti. Adaugi ardeiul feliat şi roşiile tăiate rondele şi le sotezi, condimentând după gust.
Pui ceapa tăiată julien şi laşi până când devine sticloasă. Răstorni într-o tigaie şi pui deasupra oul ochi. Opţional, poţi presăra boia dulce.
Ou ochi cu legume
Pofta buna!