Oua aromate umplute cu maioneza

Printeaza

Oua aromate umplute cu maioneza din: oua, maioneza, ceapa, boia, sare, piper.

Ingrediente:Oua aromate umplute cu maioneza

  • 8 ouă
  • 4 linguri maioneză
  • 2 fire ceapă
  • un praf boia
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ouăle se pun cu apă rece să le acopere şi se asază pe foc.

In momentul în care fierbe apa, se acoperă, se trag de pe foc $i se lasă aşa 10 minute. Se pun apoi în apă rece, se curăţă, se taie în două pe lung şi se scoate gălbenuşul.

Se pasează gălbenuşurile şi se amestecă apoi cu maioneză şi ceapă fin tocată, sare şi piper.

Se umplu albuşurile fierte şi se presară cu boia.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.