Oua in aspic

Printeaza

O reteta de oua in aspic din: oua, sunca de praga, morcovi, ceapa, telina, patrunjel, gelatina, ardei iute si sare.

Ingrediente:Oua in aspic

  • 4 oua
  • 400 g sunca de Praga
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • 4 pliculete cu gelatina
  • 1/2 ardei iute
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune ouale la fiert in apa. Adauga o lingura cu sare ca sa nu se crape. Separat, in apa cu putina sare, fierbe legumele taiate in bucati mai mari. Strecoare supa si opreste 700 ml. Inmoaie gelatina in 50 ml de apa si dizolv-o la bain-marie.

Cat e calduta, incorporeaz-o in supa de legume. In castroane mici, pune cate o jumatate de oua cu taietura in jos. Presara verdeata si putin ardei iute tocat. Adauga cubulete de sunca de Praga si toarna aspicul. Lasa de rece vreo doua ore.

Oua in aspic

Oua in aspic

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.