Oua cu sardele si rosii din: sardele, rosii, ceapa, usturoi, ulei, chorizo, sare, piper. Ingrediente: 200 g sardele 6 roşii tăiate cubuleţe 1 ceapă tocată mărunt 1 căţel de usturoi tocat mărunt ulei de măsline pentru prăjit piper sare 4 ouă 4 felii subţiri de Chorizo Mod de preparare: Cuptorul se preîncălzeşte la 175 […]
Oua cu crenvursti din: oua, crenvursti. Ingrediente: 2 ouă 4 crenvurşti subţiri Mod de preparare: Crestezi crenvurştii cu cuţitul, ca să-i poţi prinde unii de alţii cu ajutorul unor scobitori. Introduci o jumătate de scobitoare în capătul unui crenvurşt şi cealaltă în celălalt capăt până se unesc şi formează un cerc. Pui crenvurştii la […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.