Ouă şi cartofi la cuptor
PrinteazaO reteta delicioasa de oua si cartofi la cuptor din: cartofi, hasme, ulei de masline, oregano, ciuperci si oua.
- 500 g cartofi, tăiaţi bucăţele
- 2 haşme mărunţite
- 0 lingură de ulei de măsline
- 1 linguriţa de oregano uscat sau o linguriţă de coriandru prospăt
- 200g ciuperci mici
- 4 ouă
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 180 C. Se pun cartofii si hasmele intr-o cratita mare nonaderenta si se stropesc cu ulei. Se presara oregano deasupra si apoi se amesteca bine.
Se pune totul la copt timp de 15 minute, se adauga ciupercile si se mai lasa la cuptor 10 minute pana ce cartofii se rumenesc si se inmoaie.
Creati patru spatii intre legume si spargeti cate un ou in fiecare. Puneti din nou la cuptor pentru alte 3-4 minute sau pana ce ouale se fac pe gustul dumneavoastra.
Ouă şi cartofi la cuptor
Pofta buna!