Oua si cartofi, cu sos din verdeturi

Printeaza

Oua si cartofi, cu sos din verdeturi din: oua, cartofi, verdeata, smantana, usturoi, sare si piper.

Ingrediente:

  • 8 oua
  • 600 g cartofi noi
  • 2 legaturi de verdeata
  • 1 cana smantana groasa
  • 1 cana smantana subtire
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii se spală bine şi fierb cca 25 de minute în apă sărată. Ouăle se fierb aproximativ 6 minute.

Se spală ierburile, se toacă mărunt şi se amestecă cu cele două tipuri de smântână, după care se asezonează cu sare şi piper.

Usturoiul se curăţă şi se presează, după care se incorporeaza in sos. Cartofii se scurg de apa, se lasa sa se usuce si se servesc cu ouale fierte, taiate jumatati si sosul de ierburi.

Oua si cartofi, cu sos din verdeturi

Pofta buna!

 

 

Berea IPA (India Pale Ale)

Berea IPA (India Pale Ale) este un tip de bere pale ale cunoscută pentru amăreala sa intensă și aroma puternică de hamei. Originară din Marea Britanie, berea IPA a evoluat și s-a diversificat în multiple stiluri moderne, devenind una dintre cele mai populare și apreciate beri artizanale din lume. Caracterizată printr-un conținut ridicat de hamei, […]

Sepie cu Sos de Soia si Ghimbir

Sepie cu Sos de Soia si Ghimbir – o mancare delicioasa si rafinata, perfecta pentru iubitorii de fructe de mare si arome asiatice. Combinand prospetimea sepiei cu gustul intens al sosului de soia si aroma picanta a ghimbirului, acest preparat ofera o experienta culinara unica si plina de nutrienti. Ingrediente 500 g de sepie proaspata […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.