Ouă cu ciuperci în chifle din făină integrală
PrinteazaOua cu ciuperci in chifle din faina integrala din: ceapa, ciuperci, unt, oua, chifle, sare, piper si arpagic.
- 2 cepe
- 400 g ciuperci champignon
- 80 g unt
- 8 oua
- 4 chifle din faina integrala
- sare
- piper macinat
- 4 lingurite arpagic tocat
Mod de preparare:
Se spală cepele şi se toacă mărunt. Se căleşte ceapa în puţin unt. Se adaugă apoi ciupercile spălate bine si tocate şi se călesc până când se evaporă toată apa din ciuperci.
Intre timp, se taie partea de sus a chiflelor şi se scoate parţial miezul. Se pun chiflele fără miez pe grill şi se lasă până când devin uşor crocante şi fierbinţi. Peste compoziţia de ciuperci se adaugă restul de unt, apoi ouăle bătute, cu sare şi piper.
Se lasă puţin pe foc, până când se rumenesc, iar ouăle au o consistenţă cremoasă, apoi se ia tigaia de pe foc şi se adaugă arpagicul tocat. Se umplu chiflele cu aiceastă compoziţie, se pune pe fiecare chiflă capacul şi s>e serveşte imediat.
Ouă cu ciuperci în chifle din făină integrală
Pofta buna!