Oua cu maioneza si verdeata
PrinteazaOua cu maioneza si verdeata din: oua, sunca, patrunjel, ceapa verde, maioneza, mustar, cimbru, sare, piper, paine toast.
- 8 oua fierte
- 1/3 sunca taiata cuburi
- 1 lingurita patrunjel tocat
- 1 lingurita ceapa verde tocata
- 1 lingurita maioneza
- 2 lingurite mustar
- 1/2 lingurita cimbru
- sare
- piper
- 3 felii paine toast fara coaja
Mod de preparare:
Se decojesc si se taie jumatati ouale fierte. Se indeparteaza galbenusurile – patru dintre ele se folosesc pentru umplutura, restul se pastreaza pentru alte preparate.
Pentru umplutura, se amesteca galbenusurile cu celelalte ingrediente (in afara de paine), folosind mixerul. Se umplu jumatatile de albus. Se piseaza si se presara peste oua.
Se asaza pe gratarul cuptorului, pe hartie de copt si se coc 1-3 minute. Se servesc pe felii de paine prajita sau frunze de salata.
Oua cu maioneza si verdeata
Pofta buna!