Oua cu maioneza (varianta)

Printeaza

Oua cu maioneza (varianta)

Ingrediente:Oua cu maioneza

  • 6 ouă,
  • 2 gălbenuşuri
  • 1 linguriţă muştar
  • 100 g ulei
  • 1 lingură smântână
  • un vârf de linguriţă sare
  • 2 — 3 măsline sau puţină salată verde

 

Mod de preparare:

Se fierb ouăle tari. Când s-au răcit se curăţă de coajă şi se taie în două, în lung. Se aşază pe o farfurie cu gălbenuşul în jos şi se toarnă deasupra un strat de maioneză  pregătită cu muştar, la care s-a adăugat o lingură bună de smântână.

Peste fiecare ou se aşază o frunzuliţă de salată verde sau frunze de pătrunjel, ori bucăţele de măsline.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.