Oua cu pulpa de porc
PrinteazaOua cu pulpa de porc din: oua de prepelita, pulpa de porc, oua, ceapa verde, paine, ulei, pesmet, sare, piper.
- 8-10 oua de prepelita fierte
- 300 g pulpa de porc
- 2 oua nefierte
- o legatura ceapa verde
- 2 felii paine
- ulei pentru prajit
- 5-6 linguri pesmet fin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se trece o dată prin maşină si apoi se mai trece o dată cu ceapa verde si pâinea înmuiată în apă si bine presată. In tocătură se pun cele 2 ouă nefierte si se potriveşte gustul de sare si piper.
Se amestecă bine si apoi se ia o cantitate de tocătură în căuşul mâinii si se pune câte un ou de prepeliţă fiert. Se formează chifteaua între palme si se trece prin pesmet.
Oua cu pulpa de porc
Pofta buna!