Oua cu sos de maioneza

Printeaza

 Oua cu sos de maioneza

Ingrediente:Oua cu sos de maioneza

  • 10 ouă fierte

 

  • 1 căpăţână de salată verde
  • 1 cutie de ton
  • ulei
  • 2 gălbenuşuri
  • sare
  • piper
  • hrean lămâie se rad pe răzătoare,
  • un gălbenuş fiert
  • 400 g smântână
  • pătrunjel tocat
  • măsline pentru ornat

 

Mod de preparare:

Se fierb ouăle, se taie în două şi se aşează pe un platou decorat cu salată verde.Hreanul se rade şi se amestecă cu smântâna, sarea, piperul, zeama de lămâie, apoi se amestecă cu o maioneză făcută din două ouă crude şi unul fiert.

La urmă se pune peştele, se dă gust de sare şi piper şi se toarnă peste ouăle puse pe platou. Se decorează cu măsline şi pătrunjel tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.